Goedhart & Huysmans

home

Hoogste kwaliteit voegwerken

De restauratie van monumentale gevels en gebouwen is ambachtelijk werk dat slechts in de praktijk onder de deskundige begeleiding van een vakman te leren is.

Uitstraling.

Gevoel voor historie, geduld en nauwkeurigheid zijn essentiële kwaliteiten van een restauratievoeger. Aansluiting moet immers worden gezocht bij de oorsprong van de gevel of het gebouw, waarbij traditionele materialen en gereedschappen worden gebruikt. Slechts dán is het mogelijk om de oorspronkelijke uitstraling van de gevel weer zichtbaar te maken.

Kasteel Heeswijk Kerk Oisterwijk Kasteel Muiderslot Markt Helmond Geertruidenberg Markt Helmond Stadhuis Breda Dordrecht Koningshoeven Engelen St-Jan Hasseltsekerk te Tilburg Hasseltsekerk te Tilburg Leerbroek Culemborg Culemborg Markt Helmond Geertruidenberg Tuil Kasteel Helmond rotterdam-laurentstoren

Overheid, Gemeentes, Non-profit organisaties.

Dankzij jarenlang kwalitatief hoogstaand werk af te leveren, krijgen wij veel opdrachten voor het herstellen c.q. renoveren van oude monumentale gebouwen. De zorg voor deze schitterende gebouwen vertrouwt men ons dan ook zonder aarzeling toe (o.a. Sint Jan's Cathedraal en Sint Jacobskerk beiden te 's-Hertogenbosch, Kasteel Loevenstein, Stadhuis Breda enz.). Voor meer informatie zie oude projecten en recente projecten.

Particuliere en Zakelijke markt.

Tevens zijn wij actief op de zakelijke en particuliere markt. Als uw oude voegen hersteld moeten worden, er moeten nieuwe voegen komen? Moeten er werkzaamheden gepleegd worden aan uw gevels, schoorsteen, schuur, garage of tuinmuur? U wilt uw huis de uitstraling van vroeger weer teruggeven? Laat uw huis dan op een milieu vriendelijke manier stralen en laat de kleuren van toen weer terugkomen. Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies!

!!!Wij hechten dezelfde waarde aan zowel de particulieren als de meer grootschalige projecten!!!.

Goedhart & Huysmans gevelrestauratie